Het Herenhuis.

Wonen met stijl. Dat is waar Het Herenhuis voor staat.

Het Herenhuis

Info.

Wonen met stijl. Dat is waar Het Herenhuis voor staat. Rijk aan historie, aan cultuur en rijk aan hedendaags wooncomfort. Wie ruimte en luxe voor zichzelf zoekt, vindt in Het Herenhuis een perfect aanbod. Elke steen, elk ornament, elk perfect gereconstrueerd houtsnijwerk heeft een eigen verhaal. In Het Herenhuis ga je vanzelf als het ware deel uit maken van de rijke geschiedenis van Sint-Niklaas.

In het Herenhuis koop je al een appartement met één slaapkamer vanaf €250.000 of met twee slaapkamers vanaf €345.000.

Eigenschappen.

Op de laatste fase van het project was het even wachten omdat goed is nagedacht over de zorgvuldige renovatie van het directiegebouw. Door enkele architecturale ingrepen die het hedendaags wooncomfort moeten garanderen en de minutieuze reconstructie van heel wat waardevolle interieurelementen is dit immers een toprenovatie!

Tegelijk is ‘Het Herenhuis’ zoals het directiegebouw genoemd wordt de kers op de taart van het hele project. Acht unieke appartementen en één kantoorruimte zorgen voor een vorstelijke afsluiting van de mogelijkheden om op deze site en op deze onvergelijkbare locatie te wonen!

Want dichter bij het hart van de stad, bij alle culturele evenementen en bij alle winkels kan u niet wonen!

Beelden.

Elk appartement in het Herenhuis is uniek. En wordt bovendien met stijl én met de grootste zorg voor detail gerenoveerd. Deze beelden geven alvast een impressie van soortgelijke realisaties. Wilt u een kijk op het plan van uw uitzonderlijke nieuwe droomwoning en de geplande renovatie-afwerking? Neem dan vandaag nog contact op met onze woonadviseur!

Ref. Kamers Opp. Terras/Wintertuin Status Plan
A0.12122m²27m²beschikbaarDownload
Handelspand0190m²37m²beschikbaarDownload

Interesse?
Contacteer ons !

Projectadres
Collegestraat + O.-L.-Vrouwplein
9100 Sint Niklaas

De Stielen woonadviseur
info@destielen.be
Tel. 0472 89 07 63

Volg ons op Facebook !