Het project.

Zoek je een eersteklas woonplek in hartje Sint-Niklaas?

Het Project

Info.

Ben jij een starter die graag in de stad woont? Laat je de auto liever links liggen om je met de fiets of te voet te verplaatsen? Of ben je op een leeftijd gekomen waarop je huis te groot is geworden en je de tijd hebt om van een schat aan culturele evenementen te genieten?

Dan is een appartement in De Stielen in Sint-Niklaas zonder twijfel iets voor jou !

 

Geschiedenis.

De site beschikt over twee toegangen: één aan de kant van het O.-L.-Vrouwplein en één aan de kant van de Collegestraat. Het kan haast niet anders dan dat de geschiedenis van dergelijke locatie vervlochten zit met het rijke verleden van Sint-Niklaas.

In de negentiende eeuw was er een herenhuis met katoenfabriek. In 1907 werd het pand aangekocht door Mgr. Stillemans die de Vak- en Beroepsschool Antonius oprichtte en in 1958 het Technisch Instituut voor Breikunde. In 2008 trok de laatste student de deur achter zich dicht.

Op die manier kwam in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwetoren een waardevolle plek leeg te staan. De stad Sint-Niklaas kocht de school en ontwikkelde samen met Interwaas de plannen voor een kwaliteitsvol en duurzaam stadsvernieuwingsproject. ‘De Vakschool’ was geboren.

De site zal staan voor een buitengewoon en aantrekkelijk woonaanbod waarin cultuur, comfort en toekomstgericht wonen centraal staan.

Een aanbod waarin cultuur, comfort en toekomstgericht wonen centraal staan.

Dronebeeld - De Stielen

Interesse?
Contacteer ons !

Projectadres
Collegestraat + O.-L.-Vrouwplein
9100 Sint Niklaas

De Stielen woonadviseur
info@destielen.be
Tel. 0472 89 07 63

Volg ons op Facebook !